Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
Кого махна, Бай Петко?
Автор: Екип Varna24.bg 16:44 / 02.02.2012Коментари (1)2963
©
"Кого махна, Бай Петко?" Това попита, чрез Спортния сайт на Варна ОЛЕ-БГ известния варненски шоумен Илко Петров-Джулиано президентът на Светкавица Петко Матеев. Повод за въпроса стана отстраняването на Никола Спасов от треньорския пост в търговищкия тим. "Когато един кораб потъва, последен на мостика остава капитанът. Именно този капитан можеше да изведе кораба ти Бай Петко до спасителния бряг. Ако не ми вярваш пусни си запис от мача Светкавица - Левски, в който звездната селекция на сините, ако не бе подкрепена от съдийското рамо, двубоя щеше да завърши по различен начин. Известно ли ти е, Бай Петко, че Никола Спасов е треньорът, който изведе моряците до бронзовите медали без в тима да има колосални, бляскави футболни звезди? Бай Петко, когато един добър стопанин има в двора си една качествена фиданка, той не я изрязва, а сади около нея други", каза още Джулиано. Според него рокадата на треньорския мостик се дължи на н
©
ежеланието на Матеев отборът му да играе в майсторската група. "И не на последно място обръщам внимание на медиите и най-вече на новоизлюпените журналистчета - престанете да се обръщате към и за Никола Спасов с прозвището МАСТИКАТА! Твърдо и най-отговорно Ви заявявам, че поне аз никога не съм виждал Никола Спасов да пие мастика. Познаваме се повече от 35 години. Многократно е посещавал стопанисвани от мен заведения и приятелските ни купони нямат край, но мастика не е присътвала в нашето меню. Ще ви издам една тайна. Никола Спасов консумира в определено малки количества питиета като Бакарди, Хенеси, Кампари и тук е моментът да изпрося извинение от всеки на който е необходим наръчник на бармана за гореспоменатите питиета", каза още той. На финала Джулиано заяви: "Бай Петко от тази треньорска смяна единствено загуби футболът в Търговище. Погледни на 35 км встрани от твоите лозови масиви!"   

Източник: Калоян Златков, ОЛЕ-БГ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Спортното училище във Варна с добра новина
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: