Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Варненки изпуснаха Олимпия у дома
Автор: Екип Varna24.bg 21:58 / 06.05.2012Коментари (0)379
©
sportal.bg
В много оспорван мач Олимпия (София) и Варна завършиха на равно 1:1. Срещата от 14-ти кръг на женското първенство се игра на варненския стадион "Спартак".
Гостенките започнаха мача със самочувствието на по-добрия отбор, но варненките показаха, че отборът им може да играе добър футбол, а гостенките не оставиха впечатление, че знаят да играят.
Мачът тръгна с много борба и първият шанс за гол се отвори пред футболистката на Варна Нина Христова. В 7-та минута тя получи добър пас от Искра Костора в наказателното поле и изпревари вратарката на Олимпия Анита Апостолова откривайки резултата за своя отбор. Но само една минута по-късно футболистката на Олимпия Виктория Михайлова със страхотен удар от 25 м радостно възстанови равенството.
Срещата продължи с много битка в средата на терена между опитните футболистки на Варна и безспорно по-младия и по-подготвения отбор от София. В 19 минута Искра Костова получи пас в дълбочина зад защитата на Олимпия, пое топката с ръка и отбеляза гол, но главният съдия Мартин Богдев и асистентът му Николай Богданов реагираха веднага и маркираха нарушението отменяйки гола. При резултат 1:1 завърши първото полувреме.
През втората част футболистките на Олимпия заиграха по-уверено и с повече хъс. Направиха няколко добри атаки и създадоха поне 6 чисти голови ситуации пред вратата на домакините, но липсата на опит и шанс ги лиши от нови попадения. Олимпия продължаваше да доминира на терена и да атакува, но домокините вече се бяха затворили и само добрите намеси на опитната им защитничка Гергана Митрова и късметът опазиха им вратата.
До края на мача битката за всяка топка продължи, като превеса бе на страната на варненки, но за съжаление до гол не се стигна. Мачът завърши при равенство 1:1, но откровено домакините заслужаваха победата - заради надъханата си игра и могат да съжалява за изпуснатата победа.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Кой е Теренс Атман - следващият опонент на Григор Димитров в Рим?
Днес празнува един футболен гений, който отказваше да пътува със самолети
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Ето къде може да гледате първия двубой на Григор Димитров на турнира в Рим
Време е! Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: