Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
“Черно море" попълни състава с юноши и срещу “Видима"
Автор: Екип Varna24.bg 18:03 / 13.05.2012Коментари (0)741
© Sportni.bg
Атанас Илиев, Слави Сталев, Бекир Расим, Виктор Митев и някой от младите вратари Георги Китанов и Николай Кирчев ще бъдат включени в състава на мъжкия “Черно море" за домакинството утре от 18 ч. срещу “Видима-Раковски". Това е последният сблъсък от 28-ия кръг на родната А група. Двубоят е протоколен за варненци, а гостите трябва да гонят задължителни 3 т. на "Тича", за да съхранят минималните си шансове за оставане в елита и през следващия сезон. Преди срещата "моряците" се намират на 8-о място с актив от 43 т. “Видима" пък е 14-и само със 14.
Момчетата на Стефан Генов обаче искат да прекъснат серията от поражения. Разширеният състав на отбора се качи на лагер в курорта Св. св. Константин и Елена и утре ще бъде определена групата. Възстановяването на Росен Колев върви добре и единствено липсата на игрова подготовка може да му попречи да се върне на терена. В състава на гостите пък няма кадрови проблеми преди срещата, като старши треньорът Костадин Ангелов ще може да разчита на най-доброто, с което разполага. Съдийското трио от столицата Ангел Ангелов, Петър Стойчевски и Николай Георгиев ще свири сблъсъка. Четвърти арбитър е бургазлията Мартин Богдев.
“Черно море" е абсолютен фаворит според букмейкърите в предстоящото домакинство срещу “Видима-Раковски". Водещият букмейкър bet-at-home.com оценява шансовете за победа на "моряците" с коефициент 1.20, равенството се котира на 5.00, успехът за “Видима" е определен на 11.00.
Младите таланти от ДЮШ на “Черно море", родени през 1998 г., утре ще бъдат представени преди мача и аплодирани от феновете на стадион “Тича", съобщиха още от пресслужбата на легендарния варненски тим. Те триумфираха с купата в ученическото първенство в тази възрастова група. Във финалния турнир, който се проведе в Тетевен, възпитаниците на треньора Калоян Георгиев, които представят варненското СОУ “Найден Геров", стартираха с разгром 10:0 срещу “Асеновград" и завършиха наравно 1:1 с връстниците си от "Литекс" от ОУ “Васил Левски" (Ловеч). На полуфинала младите “моряци" надиграха академията на Христо Стоичков “Чавдар" (Етрополе) с 3:1, а на финала този път се наложиха над “Литекс" с 2:1. Освен Стоичков турнира наблюдаваха още двама от златното ни поколение - Бончо Генчев и Пламен Николов. Шампионите от “Черно море" получиха и още 1 специална награда от организаторите, екскурзия и 2 тренировки в академията на “Манчестър Юнайтед", както и посещение на музея на “червените дяволи".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Спортното училище във Варна с добра новина
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: