“Черно море" попълни състава с юноши и срещу “Видима"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:03 / 13.05.2012
742
Атанас Илиев, Слави Сталев, Бекир Расим, Виктор Митев и някой от младите вратари Георги Китанов и Николай Кирчев ще бъдат включени в състава на мъжкия “Черно море" за домакинството утре от 18 ч. срещу “Видима-Раковски". Това е последният сблъсък от 28-ия кръг на родната А група. Двубоят е протоколен за варненци, а гостите трябва да гонят задължителни 3 т. на "Тича", за да съхранят минималните си шансове за оставане в елита и през следващия сезон. Преди срещата "моряците" се намират на 8-о място с актив от 43 т. “Видима" пък е 14-и само със 14.
Момчетата на Стефан Генов обаче искат да прекъснат серията от поражения. Разширеният състав на отбора се качи на лагер в курорта Св. св. Константин и Елена и утре ще бъде определена групата. Възстановяването на Росен Колев върви добре и единствено липсата на игрова подготовка може да му попречи да се върне на терена. В състава на гостите пък няма кадрови проблеми преди срещата, като старши треньорът Костадин Ангелов ще може да разчита на най-доброто, с което разполага. Съдийското трио от столицата Ангел Ангелов, Петър Стойчевски и Николай Георгиев ще свири сблъсъка. Четвърти арбитър е бургазлията Мартин Богдев.
“Черно море" е абсолютен фаворит според букмейкърите в предстоящото домакинство срещу “Видима-Раковски". Водещият букмейкър bet-at-home.com оценява шансовете за победа на "моряците" с коефициент 1.20, равенството се котира на 5.00, успехът за “Видима" е определен на 11.00.
Младите таланти от ДЮШ на “Черно море", родени през 1998 г., утре ще бъдат представени преди мача и аплодирани от феновете на стадион “Тича", съобщиха още от пресслужбата на легендарния варненски тим. Те триумфираха с купата в ученическото първенство в тази възрастова група. Във финалния турнир, който се проведе в Тетевен, възпитаниците на треньора Калоян Георгиев, които представят варненското СОУ “Найден Геров", стартираха с разгром 10:0 срещу “Асеновград" и завършиха наравно 1:1 с връстниците си от "Литекс" от ОУ “Васил Левски" (Ловеч). На полуфинала младите “моряци" надиграха академията на Христо Стоичков “Чавдар" (Етрополе) с 3:1, а на финала този път се наложиха над “Литекс" с 2:1. Освен Стоичков турнира наблюдаваха още двама от златното ни поколение - Бончо Генчев и Пламен Николов. Шампионите от “Черно море" получиха и още 1 специална награда от организаторите, екскурзия и 2 тренировки в академията на “Манчестър Юнайтед", както и посещение на музея на “червените дяволи".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).