Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Черно море взима бивш национал
Автор: Екип Varna24.bg 16:57 / 02.06.2012Коментари (0)1433
© beroe.eu
Черно море проявява сериозен интерес към атакуващият халф на Пирин Благоевград Антонио Хаджииванов. 22-годишният бивш младежки национал е бил наблюдаван лично от старши треньора на моряците Стефан Генов. Наставникът е останал доволен от представянето му и иска Хаджииванов да подсили отбора през лятото. Генов вече дори се е свързал с младока и е разговарял за еветуалното му преминаване на "Тича".

22-годишният халф е юноша на Пирин 2001, като преминава през всички гарнитури на клуба, след което е забелязан от Илиан Илиев. В началото на 2010 треньорът на Берое го взима в тима. За заралии той записва 14 мача в А група, в които вкарва един гол. Въпреки, че показва потенциал през януари миналата година Хаджииванов е освободен от клуба. 

През лятото той изкара проби в Локо Пд, като дори бе одобрен от тогавашния треньор Драган Канатларовски, но ръководството на Пирин 2001 и собственикът на пловдивчани Константин Динев не успяват да се разберат за правата му и трансфера пропада. Тогава той се присъединява към Пирин Благоевград, където поддържа форма, докато си намери отбор. През пролетта Хаджииванов е картотекиран в отбора и играе във всичките двубои на своя тим, като се отчита с някой много важни попадения.

Ако трансфера се осъществи 22-годишният атакуващ халф ще излезе без пари на Черно море, тъй като в момента се води с аматьорски статут.

Източник: в. "Тема спорт"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: