Марин Петров: Спартак може да бие всеки в "Б" група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:56 / 14.08.2012
1397
Доскорошният футболист на Спартак Варна Марин Петров се изказа ласкаво за родния си клуб. Спореднего новото първенство ще е далеч по-успешно от предното за тима.

"Спартаклии могат да бият всеки в "Б" група, защото разполагат с много добри изпълнители за втория ешелон. При всички случаи няма да се повторят издънките от миналата есен и в началото на пролетния полусезон", заяви за "Народно дело" Марин, който допреди седмица бе час от варненския тим.

Петров е убеден, че в неделя подопечните на Иван Найденов ще тръгнат с летящ старт в първенството. В 18 ч. те приемат Шумен.

"Много е важно Спартак да натрупа точки в началото, които ще създадат ведра атмосфера за работа и ще повишат самочувствието и увереността в силите на играчите. Аз лично се надявам спартаклии да победят Шумен и да отидат спокойни под Сините камъни, където също ще срещнат възможен за преодоляване съперник", допълни Петров.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).