Стефан Генов респектиран от отборната и атакуваща игра на Ботев Пд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:19 / 04.09.2012
850
Наставникът на Черно море шпионира играта на следващия им съперник - Ботев (Пд), при домакинския му успех с 3:1 над Монтана. Стефан Генов изгледа срещата от трибуните, а след нея заяви за "Народно дело": Ботев е изключително сериозен тим, с балансиран състав от класни изпълнители. Ще ни бъде много трудно срещу него на 15 или 16 септември във Варна, но ние ще излезем за задължителна победа и се надявам да я постигнем."Генов е респектиран от отборната и атакуваща игра на Ботев, като открои и футболистите, които определят игровия му облик. 

"Отзад имат стабилна двойка централни защитници в лицето на Асен Караславов и макодонския национал Грънчаров. Бразилецът Виейра пък е интересен ляв халф. Има физиката на Адемар и играе зад Иван Цветков. Виейра изравни срещу Монтана, а след това бе и в основата на повечето хубави атаки. За Цветков е излишно да се коментира - можещ играч и голмайстор на елита в момента. Тодор Неделев пък е способен атакуващ халф. Той асистира на Цветков за второто попадение и ако показва подобни игри, не вярвам дълго да се задържи в Ботев. Много полезен в офанзивен план е също дошлият от Левски Мариян Огнянов, който фиксира крайния резултат от дузпа", разкри впечатленията си Генов.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).