Бакалов: Ние сме Ботев и няма какво да се страхуваме от Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:03 / 13.09.2012
1030
Легендата на Ботев Пд Марин Бакалов заяви пред "Тема Спорт", че "жълто-черните" няма от какво толкова да се страхуват oт Черно море. Ботев гостува на "Тича" в събота от 17:00 часа. 

"Играта ни върви. От мач на мач футболистите започват да разкриват по­вече от качествата си. Гле­дах няколко мача на Черно мо­ре. Мисля, че са доста корав и сериозен отбор. Винаги са би­ли сред костеливите тимове в А група", заяви Бакалов. 

"Не трябва да се заблуждаваме от тежката им загуба на "Герена" от Левски. Все пак преди три години играха в евротурнирите. Ние обаче сме Ботев и няма какво да се страхуваме от тях, а по-ско­ро те от нас", допълни той. 

"Ферарио Спасов знае как отборът да продъл­жи силната си серия. Със­тавът има потенциал да гони класиране в Европа. Не отстъпваме на Лудогорец и Левски", завърши Бакалов. 


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).