Ботев Пд без капитана си на "Тича" - виж цялата група на "канарчетата"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:45 / 15.09.2012
972
Старши-треньорът на Ботев Пд Ферарио Спасов обяви групата за предстоящия мач от петия кръг на "А" група срещу Черно море, след последната тренировка на "канарчетата" в Албена.

Срещу Черно море Ботев ще излезе с прекроена защита заради травмата на капитана Асен Караславов, който не е включен в групата за двубоя. Опитният централен бранител е единственият играч, на когото Ферарио Спасов няма да може да разчита в този мач. Лекувалият травма почти две седмици Тодор Неделев вече е възстановен и е на разположение на треньорския щаб.

Групата на Ботев:
Ернестас Шеткус, Христо Иванов, Стефан Станчев, Бобан Грънчаров, Ивайло Димитров, Артур Енрике, Йордан Христов, Ангел Рахов, Лазар Марин, Томаш Иршак, Рубен Паласуелос, Мариян Огнянов, Тодор Неделев, Петър Атанасов, Иван Цветков, Вандер Виейра, Станислав Костов, Костадин Дяков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).