В Черно море доволни, че играят в неделя

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:44 / 18.09.2012
752
Наставникът на "Черно море" Стефан Генов изрази задоволство, че гостуват на "Монтана". "Така ще има малко повече време за Божилов и Камазола да подобрят физическото си състояние, което е най-важно за тях в момента. Надявам се също да вдигнем на крака и Симеон Симеонов, за да разполагаме с още една опция в средата на терена", заяви за "Народно дело" Генов. Последният е придобил впечатления от играта на монтанци при загубата им с 1:3 от "Ботев" в Пловдив.

"Гледах този двубой. "Монтана" поведе, но после бързо бе прекършен. Имат опитни изпълнители във всички линии, а и първата им победа в първенството над "Черноморец" ще свали напрежението при тях. Ние обаче като гости се справяме добре, очакваме спокойно срещата и съм убеден, че ще се подготвим по най-добрия начин за нея", допълни Генов.

Както е известно, миналата пролет "моряците" биха в Монтана с 3:1 след хеттрик на Мирослав Манолов. Първият му гол падна още в 9-ата секунда и е най-бързият в историята на "А" група. Ако не стане чудо, това постижение едва ли някога ще бъде подобрено.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).