Легенда на Ботев Пд: Ермес Паломино ме разочарова

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:01 / 18.09.2012
915
Разочарован от изявите на нападателя на "Черно море" Ермес Паломино срещу "Ботев" (Пд), остана Георги Славков-Бенкса. Носителят на "Златната обувка" за 1981 година изгледа двубоя на "Тича" в компанията на друга легенда на родния ни футбол - бероеца Петко Петков.

"Честно казано, не познавам добре "Черно море". Но бях чувал, че чужденецът с №9 (бел. ред. Паломино) е интересен играч, и ми препоръчаха да го наблюдавам. Той обаче ме разочарова. Не защото изтърва най-чистото положение за своите. За 90 мин не можа да си намери място на терена. Движенията му изобщо не са правилни. Не влиза в комбинации, нито търси двойни подавания или разигравания на малък периметър. Не се и открива, за да отваря пространства за другите", каза за "Народно дело" Славков.

Запитан как видя "Черно море", той бе лаконичен: "Добре подредени на терена, стремяха се да играят правилно, но това не бе техният мач. Явно са напрегнати от малкото точки и голове. От друга страна пък в първите 5 кръга срещнаха един от най-силните в групата. Като цяло съм убеден, че варненци имат по-голям отборен потенциал и им желая да го реализират."

Славков допълни още, че очаквал по-голямо качество от двубоя на "Тича", но вместо това се получила среща за българските стандарти - предимно битка и борба. Жоро изрази също задоволство, че родният му "Ботев" (Пд) най-после е тръгнал по правилния път.

"Случихме на собственик, който инвестира в база и клуб, и трябва да използваме максимално неговите възможности. Не са прави обаче тези, които искат да атакуваме титлата още този сезон. Рано ни е. Първо е необходимо да си подредим къщата, която бе разрушена в последните години. Рано е също и за анализи на играта ни. Съставът още не е обигран, а стилът не е избистрен. Но с финансовата ни мощ, с оглед на другите съперници и развитието на първенството ще се борим за евротурнирите", завърши Славков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).