Треньорска контузия за Паломино

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:23 / 19.09.2012
843
Нападателят на "Черно море" Ермес Паломино ще остане резерва в неделното гостуване на "Монтана", тъй като продължава да разочарова с изявите си. "След първите 4 мача миналата есен помислихме, че Ермес ще е сред топнападателите в елита, но засега не се получава. Никой не е снел доверието от него и той все още има време да покаже, че струва", заявиха от "Тича". 

Както е известно, в началото на годината венецуелецът се размина с трансфер в "Зоря" (Луганск). Сделката пропадна, тъй като двата клуба не се разбраха за начина на плащане на трансферната сума. Украинците искаха да броят шестцифрената сума в евро на няколко транша, а от "Тича" настояваха при това положение първата вноска да е повече от 50% от цялата сума.

Халфът Симеон Симеонов е 100% възстановен от контузията и поднови пълноценни тренировки. Той не само ще е готов за гостуването на"Монтана", но най-вероятно ще излезе титуляр предвид лошото функционално състояние на Георги Божилов и Самуел Камазола. Самият Симеонов чувствал, че през първия си сезон на "Тича" е длъжник на отбора, и бил амбициран да дава всичко от себе си, когато получава треньорското доверие, и да е полезен.


Източник: "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).