Мирослав Миронов: Не съм изненадан от възхода на Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:09 / 20.09.2012
1426
Възходът на "Спартак 1918" не е изненада за Мирослав Миронов, призна самият той. Както е известно, той е бил два пъти треньор на този тим в "А" група през XXI в. 

"От престоя си във варненския клуб съм запазил само добри спомени и контакти. И досега поддържам връзка с футболисти и ръководители и лично аз очаквах, че ще тръгнат силно, след като разполагат с толкова опитни изпълнители, играли много години в професионалния футбол", каза за "Народно дело" Миронов. 

Като помощник-треньор в "Славия" той се е засякъл с Иван Найденов. "Беше добър халф, но контузиите спряха развитието му. По-важно е, че Иван има футболен интелект и това му помага в началото на треньорската кариера. На Боян Илиев, Генко Славов, Венци Маринов и Диян Кателиев съм им бил треньор във Варна. Цирков и Стоян Георгиев бяха при мен в "Дунав" (Русе), а Мартин Димов игра под мое ръководство в "Балкан" (Ботевград). Сега го пускат ляв бек, макар че не е там силата му", допълни Миронов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).