Бивш играч на Черно море започна преговори с клуба за поста на Генов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:32 / 25.09.2012
1289
Бившият футболист на ЦСКА и Черно море Адалберт Зафиров преговаря с ръководството на варненския клуб, за да поеме овакантения от Стефан Генов треньорски пост в отбора, съобщава Дарик. Точно в 9.46 часа във вторник сутринта Зафиров пристигна на стадион "Тича", където вече го очакваха шефовете на "моряците" Марин Маринов и Ерджан Шабан.

Очаква се в близкия час, ако двете страни се разберат, Адалберт Зафиров да бъде официално назначен за старши треньор на отбора.

Стефан Генов си подаде оставката след загубата от Монтана в шестия кръг. Генов води "моряците" в продължение на точно две години, след оставката на Велизар Попов, именно след поражение от Монтана.

Адалберт Зафиров започна треньорската си кариера през 2006-та в Струмска слава, след което работи в ДЮШ на ЦСКА, а впоследствие води и първия тим на "червените". За последно 42-годишният специалист бе начело на Калиакра Каварна, преди отново да се върне в школата на ЦСКА, за да стане треньор на 19-годишните юноши.

Зафиров игра за Черно море през сезон 2002-03, като тогава носи и капитанската лента на "моряците".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).