Херо – Зафиров 1:0

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:47 / 27.09.2012
1061
В неделя на "Тича" предстои вторият треньорски дуел между Димитър Димитров и Адалберт Зафиров. Първият бе спечелен от Херо миналия август, когато в мач от първия есенен полусезон "Черноморец" победи "Калиакра" с 1:0 в Бургас.

"Една треньорска смяна винаги води до подем и мотивация сред футболистите. Така ще бъде и при "Черно море" сега. Изобщо не вземам под внимание факта, че ги бихме два пъти през миналия сезон. Това няма нищо общо с предстоящия мач", каза за "Народно дело" Херо. Последният е притеснен от състоянието на неговия тим този сезон, както и това, че заради контузия най-добрият им нападател Боли ще пропусне гостуването на "Тича".

"Ние нямаме нищо общо с отбора от миналото първенството. Когато обаче нямаш пари, продаваш и не привличаш качество. Отделно във Варна не мога да използвам Боли, който се прибра във Франция, за да лекува контузията си, както и капитанът Траян Дянков, който ще е аут 20 дни. Още няколко възлови играчи са с болки и някои от тях може да играят невъзстановени заради късата ни скамейка", допълни Херо.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).