Зафето вкарва Паломино в пътя

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:15 / 02.10.2012
696
Треньорът на "моряците" Адалберт Зафиров вярва, че скоро Ермес Паломино ще разгърне огромния си футболен потенциал. "Едва от няколко дни съм в тима и разбрах, че около Ермес има напрежение. Моите впечатления за него са от миналата есен и са много добри. Гледах го в няколко мача и е ясно, че има качества. Каквото зависи от мен, ще го направя, за да показва това, което може, и да е полезен", заяви за "Народно дело" Зафето.

Любопитно е, че Паломино вкара гол в последния мач на Зафиров като треньор на "Калиакра" преди около година. Тогава "моряците" биха с 5:0 в Каварна и след поражението Адалберт сдаде поста на Радостин Трифонов. "В тази среща Ермес и всички други играчи на варненския тим бяха на високо ниво, но не мислете, че тежката загуба е основната причина да си тръгна от "Калиакра". Нещата са по-сложни, но не искам да се връщам назад", завърши Зафиров.

Вчера той проведе възстановителна тренировка, на която стана ясно, че няма контузени "моряци" след неделния двубой с "акулите" на "Тича".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).