Геша: Спартак е коварен отбор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:39 / 02.10.2012
1068
Треньорът на "Светкавица" Георги Иванов-Геша смята, че "Спартак 1918" е по-силен на чужд терен. Двата тима, които са втори и трети в "Б" група и разделени само от една точка, се срещат в неделя в Търговище.

"Спартаклии са коварен гостуващ тим. Бих предпочел да играем с тях във Варна, но няма как да променим програмата. Те разполагат с много добри и опитни играчи, повечето от които са преминали през елита", заяви за "Народно дело" Геша, който е кадър на "Спартак".

Специалистът обаче смята, че предстоящият мач не решава нищо. "Това е една обикновена среща за нас, поредната за полусезона. В нея ще се опитаме да играем правилно и да победим, но какъвто и да е резултатът, той няма да е определящ за първото или второто място в крайното класиране. Тук е моментът да кажа, че за "А" група ще се борят първите четири в момента - Плевен, Варна, ние и Бургас", допълни Геша. Той е бил треньор на куп спартаклии - Иван Найденов, Генко Славов, Стоян Георгиев, Боян Илиев, Беадир Беадиров и Ерхан Мехмед.

Любопитно е също, че през юни, юли и август варненци изиграха три спаринга с тима от Търговище. Първият завърши 2:2 в Албена, във втория изгубиха с 0:1 у дома, а в третия, когато Геша вече беше в "Светкавица", завършиха 1:1 като гост.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).