Mилен Петков: Зафето ще измъкне "моряците“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:17 / 04.10.2012
809
Убеден, че бившият му съотборник Адалберт Зафиров ще измъкне "Черно море" от деликатната ситуация, е Милен Петков. През 1997-а двамата бяха част от отбора на ЦСКА, който стана шампион и носител на купата под ръководството на Георги Василев.

"Адалберт разбира футбола и живее с него. Дойде на "Тича" в тежък момент, когато има напрежение заради слабите резултати и лошото класиране, но мисля, че съвсем скоро ще измъкне отбора от дъното и ще го поведе нагоре. От това положение, в каквото попадна "Черно море", се излиза само с победи. Вярвам, че на първо време тимът ще вземе три поред", каза за "Народно дело" Петков. Както е известно, той е бивш национал и футболист на варненския тим.

Милен смята още, че Георги Илиев има реален шанс да попадне в 18-те на България за световните квалификации с Дания в София на 12 октомври и Чехия - на 16 октомври в Прага. Както е известно, Илиев и Александър Александров са поканени от Любо Пенев в разширения състав от 25 футболисти. В неделя или понеделник 7 от тях ще отпаднат и ще се оформи групата за двата възлови двубоя.

"От дълго време Георги Илиев е сред най-силните разиграващи халфове у нас. Не виждам да отстъпва на другите полузащитници в държавния тим и ако го включат в 18-те, което му пожелавам, със сигурност ще се появи и на терена", прогнозира Милен.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).