Контузен вратар лишил Манолов от втори гол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:18 / 23.10.2012
794
Контузеният вратар на "Пирин" Абди Абдиков лишил Мирослав Манолов от втори гол, а "Черно море" - от 3:3, на мача в Гоце Делчев. Това заяви за "Народно дело" пресаташето на пиринци Сашо Мандажиев. "В 84-тата мин Абди пострада след корнер, когато съперник го удари с глава във въздуха.

Отказа обаче смяна и настоя да продължи с превързана глава, въпреки че имаше дупка на челото и болки в областта на слепоочието. Две-три минути по-късно Миро Манолов отправи сериозен шут, но Абди се разтегна и изби", заяви Мандажиев. Последният смята, че двубоят се развил по-възможно най-лошия начин за "моряците": "В 6-ата мин те изпуснаха да поведат, след като Георги Илиев отклони топката, но наш защитник я изчисти от голлинията. След това пък допуснаха три грешки в защита, две от които при статични положения, и това се оказа фатално. Реално не смятам, че сме ги надиграли, но за разлика от други мачове бяхме ефективни пред гола, а и френският халф Алба уцели греда."

Мандажиев коментира и претенциите на Адалберт Зафиров, че при дузпата за домакините в 32-рата мин фаулът срещу Драги Коцев е бил отвън. "Когато получи паса, Драги бе извън големия пеналт, но след поемането на топката влезе с една крачка вътре. Затова Китанов получи жълт картон за нарушението. Ако то е било отвън, според наредбата вратарят на гостите трябваше да бъди изгонен с директен червен картон."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).