Антон Велков: Черно море и Локо Сф ще се доказват

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:29 / 24.10.2012
650
Отборите на "Черно море" и "Локомотив" (Сф) ще се доказват пред своите фенове в събота на "Тича", тъй като в последните мачове записаха негативни резултати. Това заяви за "Народно дело" наставникът на столичните "железничари" Антон Велков. Неговите подопечни направиха 0:0 с "Монтана" в София, а "моряците" паднаха с 2:3 в Гоце Делчев.

"Както ние, така и варненци, сме непостоянни от началото на сезона. Предвид последните негативни резултати обаче двата отбора ще горят от желание да се докажат пред своите фенове. Който издържи психически и физически, ще вземе победата", смята Велков. Той призна, че е изненадан от недоброто представяне на "Черно море" в домакинските му мачове.

"Факт е, че имат само една победа пред своя
публика, но това не ме успокоява. Напротив, зная, че сега ще са още по-амбицирани и мотивирани отвсякога да спечелят заради загубата им от "Пирин". Мачовете между нас и "Черно море" край морето винаги са носили голям заряд и са се превръщали в дерби. Дано и сега задоволим с футбол тези, които ни гледат", допълни Велков.

Наставникът не е доволен, че до този момент "Локо" не играе както му се иска: "Нещата не се получават засега, може би и прекъсванията в първенството убиха ритъма ни. Отделно не играем на нашия стадион, идват само по 100 души публика и това също действа тягостно на играчите. Надявам се в следващите мачове да показваме игровия облик, към който се стремим, и да се върнем в дома ни "Надежда" още за купата другата седмица."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).