Найденов след загубата в Плевен: Страхът ни проваля на чужд терен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:16 / 29.10.2012
927
Според Иван Найденов офанзивните им футболисти играят със страх на чужд терен и затова пропускат голове. "В четири срещи като гости сме създали една дузина положения, но сме вкарали само един гол - в Сливен. Това не е нормално и щом го допускаме няма как да победим.

Нашите офанзивни изпълнители отиграват топката със страх и се проваляме в завършващия удар. Ето, в дербито в Плевен три пъти излизахме на чисти ситуации, но не можахме да отбележим гол. Третия път Гонзо избърза с удара, вместо да премине с топката край вратаря и да влезе с нея във вратата", заяви за "Народно дело" Найденов. Последният бе ядосан, че са допуснали и такава елементарна дузпа. "Тя направо си е подарък, защото малко по-рано имаше подобна ситуация и съдията предупреди играчите ни. Смирнов явно е сбъркал, защото след мача се извини. Ако оставим настрана дузпата, те нямаха други положения докъм 80-ата мин, когато рискувахме и се изнесохме в атака, тъй като бе все едно дали ще изгубим с един или два гола. Тогава в разредените пространства домакините имаха два шанса да увеличат резултата, но накрая пък Гошо Димитров пропусна да изравни", допълни Найденов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).