Играл в Торино излиза срещу Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:30 / 30.10.2012
1134
Бивш футболист на "Торино" ще играе за "Струмска слава" срещу "Черно море" в първия 1/16-финал на турнира за Купата на България по футбол утре в Радомир. Става дума за Мартин Гоцевски, който е на 21 години и се изявява на поста полузащитник. Той е играл за дублиращия тим на торинци. Мартин е роден в село Делчево и има македонски и италиански паспорт. 

Очаква се жълтата му карта да пристигне в БФС днес и утре да излезе като титуляр срещу варненци. Неотдавна Гоцевски е изкарал неуспешни проби в "Локомотив" (Пд). Все пак се очаква халфът да започне подготовка с "железничарите" през януари. Дотогава той ще играе за "Струмска слава". Тимът от Радомир е победил в неделя "Витоша" (село Долна Диканя) като гост в регионалното дерби на Югоизточната "В" група. Головете са вкарали Петко Петков (39) и Румен Гълъбов (75).

Новината от лагера на "Черно море" е, че Тодор Колев е подписал договор до лятото. Юношата на клуба бе тестван от Адалберт Зафиров няколко седмици и си спечели повторно обличане на зелено-бялата фланелка.

"Моряците" тръгват за Радомир днес на обяд, като преди това ще проведат една тренировка на стадион "Тича".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).