Наставникът на Струмска слава: Държахме се достойно във футболния празник

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:17 / 01.11.2012
716
Наставникът на "Струмска слава" Светослав Кирилов изрази задоволство от резултата и го определи като справедлив.

"Изпълнихме целта си - да превърнем мача във футболен празник за Радомир и да се представим достойно срещу силен елитен съперник. Както призна техният треньор, ние имахме три положения, а те - две на Манолов, но като цяло резултатът е справедлив и отговаря на показаното на терена. Получи се коректен мач, а съдията бе обективен. В "Черно море" трябва да са доволни от начина, по който ги посрещнахме и им се противопоставихме. Теренът бе малко тежък заради дъжда в предните дни и въпреки че го валирахме два-три пъти, на 4 места не бе добър", заяви за "Народно дело" Кирилов.

Той е наясно, че в реванша на "Тича" чудо не е възможно, но уточни: "Черно море" ще продължи на 1/8-финалите, но ние искаме да ги затрудним максимално и във Варна и да се харесаме на тяхната публика. Доколко ще успеем, ще се види на 24 ноември."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).