Черно море взима Луис Едуардо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:48 / 14.11.2012
1098
Черно море следи бразилския нападател Луис Едуарадо, разбра "7 дни спорт". За последно таранът игра в Етър, но напусна великотърновския клуб преди няколко седмици. В момента Едуардо е свободен агент и евентуално негово привличане няма да струва нищо на варненци. 

Освен това като предимство в играта му се счита факта, че Едуардо може да играе не само като централен нападател, но и като крило. Моряците имат и резервен вариант, ако преговорите с бившия играч на Етър и Монтана ударят на камък. На "Тича" са се прицелили и в други двама чуждестранни голмайстори, с които също се водят преговори.

Междувременно Моряците се заканиха да чупят каръка срещу Локо Пд в края на седмицата. До този момент според статистиката Черно море никога не са побеждавали Локомотив в "А" група на Лаута. Последните четири мача варненци записаха срещу черно-белите един равен и 3 загуби с голова разлика 2:6. За последно Черно море спечели с 3:2 на 14 март 2010 г. на "Тича".

- Традициите са създадени, за да се нарушават. Ако победим, ще прекъснем наведнъж две. Единствената ни настройка в събота ще е за трите точки, надъхват се подопечните на Адалберт Зафиров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).