Черно море стресна Чечо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:17 / 14.11.2012
915
Отборът на "Черно море" стресна наставника на "Локомотив" (Пд) Стефан Генов преди съботния двубой между двата отбора на "Лаута".

"Гледах на запис мача на "моряците" с ЦСКА (0:0) и съм впечатлен от стилната им продукция. Ето това е "Черно море", който всички искат да виждат, но аз не съм изненадан, защото знам какво може тимът, когато е в пълен състав. Ако беше започнал с този отбор първенството, сега щеше да е на друго място. Но в началото на сезона имаше контузени титуляри", заяви за "Народно дело" Генов. Той призна, че винаги ще има сантименти към "Черно море", но в събота ще ги забрави за 90 мин.

"Ще пожелая успех на "моряците", но след срещата помежду им. Разбира се, че ще се стремим да ги победим, но не мога да кажа дали ще успеем. Опитът е на тяхна страна, разполагат с по-обигран и балансиран състав и са много силни в дефанзивен план и в средата на терена. Това пък че са в серия от четири загуби поред на чужд терен и никога не са побеждавали на нашия стадион, допълнително ще ги мотивира", допълни Генов. Последният уточни, че неговите футболисти са млади и неопитни, но след последните добри игри и резултати трупат самочувствие и увереност в силите.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).