Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
Черно море загуби от Локомотив в Пловдив
Автор: Екип Varna24.bg 16:28 / 17.11.2012Коментари (108)1415
Черно море отсътпи с 0:1 при гостуването си на Локомотив Пловдив в мач от 13-ия кръг на "А" група. Единственото попадение в двубоя вкара Георги Стефанов в 15-ата минута. 

Победата на пловдивчани на стадион "Локомотив" изгледа любимеца на "черно-белите" привърженици Мартин Камбуров, в компанията на легендата на "смърфовете" Едуард Ераносян

Привържениците на Локомотив не спираха да скандират името на Марто през целия мач, като дори издигнаха транспарант "Добре дошъл у дома, Марто".

Иначе срещата започна с натиск от страна на домакините, които още в 3-ата минута пропуснаха отлична възможност да поведат чрез Рангел Абушев останал сам срещу Китанов, но младият вратар показа класа и парира удара на нападателя. 

С оглед пресата от страна на Локомотив, която прилагаха от самото начало на мача в 15-ата минута заслужено поведоха в резултата с гол на Георги Стефанов. Таранът получи пас зад отбраната на "моряците" от Мартин Кавдански и с прехвърлящ удар го прехвърли.

В 30-ата минута варненци бяха много близо да изравняване на резултата, след като Кавдански върна лошо една топка към Йордан Господинов, но опитният страж се справи с положението и не допусна топката да се оплете в мрежата му. 

Втората част започна идентично като през първата с натиск от страна на "черно-белите", които можеха да удвоят резултата още в самото начало, но удар на Абушев бе спасен отново от Китанов.

В 58-ата минута Черно море имаха чудесна възможност да огорчат дамаскините, след като удар на Дончо Атанасов бе изчистен от голлинията от голмайстора Георги Стефанов

В последната четвърт от мача гостите от морската столица вдигнаха темпото в търсене на изравнителното попадение, но на два пъти Дончо Атанасов не успя да завърши успешно атаки на "моряците".

В края на мача Георги Божилов можеше да донесе точката на варненци, но ударът му бе спасен по великолепен начин от Йордан Господинов.

Така с победата днес Локомотив Пд събра актив от 18 точки, които ги изкачи на 7-ма позиция. Черно море остава на 11-то място с 13 точки.

Локо Пд - Черно море 1:0
1:0 Стефанов 15'

Локо Пд: Господинов, Марков, Котев, Кавдански, В.Георгиев (72' Д. Атанасов), Д.Георгиев, Златински (к), Абушев, Стефанов (85' Дюлгеров), Маламов, Курдов (Михайлов 59')

Черно море: Китанов, Димитров, Р.Колев, Ал.Александров, С.Александров, Еденилсон (Капитанов 46'), Камазола, Д.Атанасов, Илиев (к), Манолов, Божилов


Още по темата: общо новини по темата: 18
21.11.2012
21.11.2012
19.11.2012
19.11.2012
19.11.2012
17.11.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
честита ви победа локомотивци,но спрете да злобеете срещу БОТЕВ и си коментирайте само вашите теми , защото сте смешни! Ботев направи равен и айде сега да подразним малко съгражданите.... тцтцтц вижте колко съм коректен като ви честитя победата,а и на тоя етап има бая хляб да изядете докато стигнете канарчетата , така че е смешно просто да плуете във всяка наша тема! Айде веднъж завинаги си обичайте локото повече от колкото мразите Ботев! Още един път честито и да ви е сладка бирата!
+5
 
 
РАДВАЙ Пловдив ЛОКОМОТИВЕ МОЙ.ИСКАМЕ САМО СЪРЦАТА ИГРА ОТ ТЕЗИ МЛАДИ ТАЛАНТИ.САМО ПОКО ПД.
+1
 
 
Двама приятели се разхождали из центъра на Пловдив и видели някакъв мангал облечен с фанелка да рови из кофите. Ама още малко целия ще влезне вътре. И го потали: Манги, какво търсиш толкова? А мангала казал: -Знамето, знамето търся!!!
+7
 
 
Лаутън парк е нашта крепост. Само за едно ме е яд , че не ашладисахме жълтурците на Лаута. Ама съдията ни подпря яко и май е за тва. Мощно напред, ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!
+4
 
 
Сега както казах, //Черно море// ще връщат пари за Коледа .....
+8
 
 
ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ! ЛЮБОВТА Е ЧЕРНО-БЯЛА! НЯКОИ НИ ОТПИСВАХА, НО НИЕ СЕ ВРЪЩАМЕ ОТ ОТВЪДНОТО! АДЪТ ЩЕ ЗАМРЪЗНЕ, НО ЛОКОМОТИВ Пловдив ЩЕ БЪДЕ НОМЕР ЕДНО!
+9
 
 
Локо - единственият отбор със 100% български футболисти, единственият отбор, даващ път за изява на юношите си, единственият отбор, който е лудо обичан и подкрепян от феновете си дори в трудни моменти! Отбор, в който играят няколко потенциални бъдещи национали! Стълба към небето за талантите!
+11
 
 
Още един успешен мач на Локомотив, браво, момчета! Не съм прочел коментарите, тъй като в голяма степен в тях има "плява", - плюнки и обиди срещу противниковия отбор. За това искам да попитам истинските фенове на Локомотив, как беше играта, сработва ли се отбора? Курдов и Михайлов как се справиха, очаква ли се да играят само на смяна?, Абушев, Георги Стефанов, а и друго впечатляващо?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: