Спартак с нова защита срещу Любимец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:38 / 17.11.2012
990
Доста ще трябва да прекроява състава си треньорът на Спартак Варна Иван Найденов в утрешното домакинство на Любимец. Мачът се явява изключително важен за соколите, които нямат победа в последните си три мача от "Б" група. Ако не спечелят и срещу Любимец, то целта им да се движат плътно до лидерите в първенството ще започне да избледнява.

Найденов обаче, няма да може да разчита на трима от титулярите си. Той на практика ще излезе с нова двойка в центъра на защитата, след като липсват Боян Илиев и Венци Маринов. Капитанът е контузен, а Маринов е наказан. Очаква се в състава да се завърне Стоян Георгиев, който ще играе като централен бранител със Станислав Иванов, а Мартин Цирков ще започне на десния фланг.

Аут заради травма е и нападателят Ерхан Мехмед. Заради кадровите проблеми, групата на соколите бе попълнена от младите Калоян Иванов и Десислав Дяков. Двубоя с Любимец е утре от 14,30 на клубния стадион на соколите.

Групата на Спартак:

Вратари: Генко Славов, Мирослав Марков

Защитници: Мартин Цирков, Стоян Георгиев, Станислав Иванов, Мартин Димов, Калоян Иванов

Халфове: Васко Боев, Диян Кателиев, Станислав Желязков, Георги Димитров, Георги Филипов, Беадир Беадиров, Димо Димов, Пламен Иванов

Нападатели: Георги Станчев, Янаки Смирнов, Десислав Дяков

Източник: arenavarna.com



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).