Зафиров посочи грешките на "моряците“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:49 / 21.11.2012
938
Треньорът на "Черно море" Адалберт Зафиров направи разбор на двубоя с "Локомотив" (Пд) на фона на видеокартина в съблекалнята. Дискът от двубоя на "Лаута" е предоставен на помощника Емануил Луканов от Стефан Генов. Зафиров е посочил грешките, които неговите подопечни са направили, основно през първото полувреме. Тогава тимът се е представил под нивото си в двете фази на играта, като е допуснал опасности пред Китанов и едно попадение, а напред не е разигравал грамотно топката и не е създал ситуации за гол.

Междувременно Зафиров обмисля да даде почивка на няколко основни изпълнители за съботния мач-реванш с аматьорския "Струмска слава" от 1/16-финалите за купата. Вероятно извън състава ще останат националите Александър Александров и Георги Илиев, които не играха при 0:0 в Радомир. Със сигурност участие в двубоя ще вземе юношата Атанас Илиев, като няма да е изненада, ако дори излезе титуляр. На "Тича" ще се стремят да решат спора през първото полувреме, за да може още трима титуляри да бъдат сменени и запазят сили за домакинството с "Миньор" в "А" група четири дни по-късно.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).