Привържениците на Спартак с декларация за Кирил Домусчиев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:22 / 26.11.2012
1306
Привържениците на Спартак Варна излезаха с декларация относно интереса на собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев към варненския клуб.

Varna24.bg публикува декларацията без редакторска намеса: 

Във връзка с появилата се в публичното пространство информация за интереса на г-н К. Домусчиев към придобиване на ФК Спартак 1918, ние, привържениците от клуб Синдикат 12, обявяваме своята подкрепа за това намерение и твърдата си позиция, че това е единственият полезен ход за бъдещето на клуба в момента.

За пореден път заявяваме на сегашното ръководство и собственици, че ние няма да предадем принципите си и няма да отстъпим от позицията си, докато не видим един отбор с чисто ново ръководство и спонсори. През последните години доказахме нашата непреклонност към порочните практики и компрометираните хора в клуба. Готови сме да извървим този път докрай, защото сме водени само и единствено от любовта към отбора на нашите сърца, а когато обичаш нещо, си готов да се бориш за него докрай. Нашата вярност ще надживее вашите далавери и манипулации, съсипали един отбор, чието място е сред първите в българския футбол.

СПАРТАК ВАРНА-ТОВА СМЕ НИЕ!
Клуб на привържениците на Спартак Варна - Синдикат 12



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).