Зафиров: Нямаме друга алтернатива освен победата срещу Миньор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:51 / 27.11.2012
800
"Нямаме друга алтернатива освен победата в срещата срещу Миньор", коментира преди двубоя от 14-ия кръг на "А" група наставникът на Черно море Адалберт Зафиров. Той бе категоричен, че отборът ще гони успеха с всички позволени средства. Черно море има една тренировка днес, след която ще бъда определена групата за двубоя.

След тренировката футболистите отиват на лагер преди мача. Ивелин Янев със сигурност пропуска двубоя заради разтежение. Той се подготвя във фитнеса, а в четвъртък ще премине преглед, за да стане ясно дали ще е готов за мача срещу Левски в София за Купата на България. Георги Божилов и Мирослав Манолов, който вчера имаше болки в кръста, тренират наравно с останалите футболисти.

Отборът на Миньор, който днес пътува към Варна, ще направи по-късно днес от 16.30 часа тренировка на стадион "Локомотив" в крайморския град, научи БТА. Двубоят между Черно море и Миньор е утре от 14.30 часа на стадион "Тича".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).