Дупчат Венци Маринов с инжекции

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:37 / 29.11.2012
895
С три инжекции ще опитат да вдигнат Венци Маринов на крака за неделния двубой за купата с "Литекс". Както е известно, централният защитник на "Спартак 1918" лекува мускулно разтежение и днес ще му бъде поставена последната инжекция. "Опитах да бягам, но почувствах лека болка. Все пак съм оптимист, че мога да се оправя. Надявам се да тренирам пълноценно в петък и събота и да успея на помогна на съотборниците ми", заяви за "Народно дело" Маринов.

Последният е реалист и отчита, че между тях и "Литекс" разликата е голяма, но е убеден, че спартаклии ще се представят на ниво в двата мача. "Може и да сме във втория ешелон, но пък особено в началото на този полусезон показахме добри неща на терена. Сега целта ни е да затрудним максимално Ловеч у дома и да запазим интригата за реванша. А още по-важно е да играем като отбор и да покажем продукция, която ще се хареса на естетите", завърши Маринов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).