Черно море гони Пламен Колев?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:32 / 04.12.2012
1317
Четвърти футболист от Черно море е нарочен за гонене през зимната пауза, пише 7 дни спорт. Става въпрос за вратаря Пламен Колев, който, след като имаше шанс да се появи в игра срещу Левски, получи 4 гола.

Според специалистите той е можел да се намеси по-решително при първото и третото попадение. Ако на Пламен обаче бъде посочена вратата, това няма да е заради представянето му срещу Левски, а защото Петър Денчев ще бъде готов за игра напролет. При това положение е логично да се смята, че Денчев и безспорният титуляр тази есен Китанов ще се конкурират за титуляр, а като трети вратар може да бъде използван Стоян Ставрев. Последният е картотекиран като такъв, но е ясно, че ще се появи в игра само в краен случай.

Както е известно също, моряците планират да се разделят със Християн Попов, Стамен Ангелов и Ивелин Янев. След поражението на Герена и Адалберт Зафиров не може да е спокоен за поста си. Треньорът трябва да вземе една или 3 точки в неделното гостуване на Ботев във Враца и да запише положителен резултат и добро представяне при реванша с Левски за купата, за да е спокоен, че ще продължи работата си напролет.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).