В Спартак ще играят само спартаклии

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:33 / 05.12.2012
1147
В "Спартак 1918" ще играят предимно юноши на клуба напролет. Това обяви за "Народно дело" Живко Великов. "Този "Спартак", който правим, ще е най-спартаклийският. Независимо дали ще влезем в "А" група, или не, ще разчитаме предимно на наши кадри, които знаят най-добре какво означава да се воюва за клубната кауза", заяви спортно-техническият директор.

Великов уточни, че през втория полусезон в отбора ще останат само шестима, които не са започнали с футбола на стадион "Спартак" - Венци Маринов, Стоян Георгиев, Мартин Цирков, Мирослав Марков, Димо Димов и Диян Кателиев.

"Венци, Диян и Стоян ги броя за спартаклии, тъй като отдавна са свързани с нас, а Миро, Димо и Цирков също доказаха тази есен, че на тях може да се разчита", допълни Великов.

Запитан коя е причината да се разделят с Беадир Беадиров, Ерхан Мехмед и Янаки Смирнов, той бе лаконичен: "На местата на първите двама ще даваме шанс на наши момчета, а за Янаки решението го взехме много трудно, но аз му пожелавам там, където отиде, да развие дарбата си."

Разбра се още, че за трансфер на двамата нападатели, с които Великов преговаря, може да се говори само ако разтрогнат договорите с настоящите си клубове. "Възможно е да вземем единия или двамата. Възможно е обаче да не привлечем и никого от тях", завърши Великов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).