Директор на Ботев Вр: Представянето на "моряците“ е изненада

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:36 / 06.12.2012
744
Според техническия директор на "Ботев" (Враца) Валентин Станчев представянето на "Черно море" през есенния полусезон е изненада. "Не съм очаквал, че отбор, който е обезпечен във всяко едно отношение и разполага с много добри играчи, ще събере толкова малко точки. Защо обаче се е стигнало дотам, няма как да коментирам, тъй като не съм в кухнята на клуба", заяви за "Народно дело" Станчев. Той обаче е убеден, че варненският тим ще стабилизира играта и резултатите си напролет: "На "Тича" правят от години футбол и няма логика да изостават много от топ 6. Рано или късно тимът ще тръгне нагоре."

Станчев призна още, че е нормално да има сантименти към "Черно море", след като там приключи с футбола, а после 9 години беше треньор в школата. "Винаги ще нося в себе си положителни спомени от престоя си на "Тича" и от мен ще чувате само хубави думи за клуба. В неделя обаче се налага за 90 мин да съм враг с "моряците", но това е част от професионалния футбол", завърши Вальо.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).