Тони Здравков: Черно море е корав, но дано "омекне“ във Враца

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:38 / 07.12.2012
701
Наставникът на "Ботев" (Враца) Антони Здравков показа респект от "Черно море", но уточни, че задължително ще гонят трите точки с цената на всички футболни средства. "В "А" група "Черно море" респектира всеки с добрите си изпълнители и обиграния и балансиран състав. 

"Моряците" са неудобен и корав съперник, но дано "омекнат" във Враца в неделя", заяви за "Народно дело" Здравков. Той уточни, че петте загуби поред на чужд терен на варненци в елита не го заблуждават, че ще им бъде лесно. 

"В някои от тези мачове "Черно море" не заслужаваше да падне, а и сега ще е още по-мотивиран да прекъсне тази серия и да завърши успешно полусезона", смята Здравков. Последният обаче допълни, че едната точка не ги устройва: "Ще играем само за победа, защото целта ни е да не зимуваме в зоната на изпадащите. Напролет смятам, че ще оцелеем при майсторите, въпреки че когато се върнах в тима, кметът ми каза: "Ако може, да останем в "А" група, но ако не стане, няма да правим драми."


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).