Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Тони Здравков: Трудното мина, предстои още по-трудното
Автор: Екип Varna24.bg 17:17 / 09.12.2012Коментари (0)700
© Gong.bg
Ботев Враца постигна важна победа с 1:0 над Черно море в последния есенен кръг на А група. Старши треньорът на тима Тони Здравков сподели, че е много доволен, тъй като момчетата му са изпълнили поставената цел, и разкри за четири нови попълнения в състава на Ботев. Румен Рангелов, Тихомир Найденов, Светлослав Валериев и Вилиан Димитров ще играят във Враца от пролетта.

Ето какво заяви Здравков след 1:0 срещу Черно море:"Изключително тежък мач за нашия отбор, с оглед на тежкия терен. Футболистите съумяха да издържат физически. Най-важното е, че спечелихме мача и три точки. Това бе най-голямата ни цел, за да можем да зимуваме над чертата. Поздравявам всички в клуба, и най-вече феновете, които от мач на мач все повече живеят с отбора, помагат максимално. Едно голямо благодаря и поклон от името на целия отбор."

"Когато дойдох октомври месец, казах, че моята лична цел е отборът да изплува. Футболистите потвърдиха, че имат желанието и възможностите да изпълнят тази цел. Трудното мина, предстои още по-трудното," допълни наставникът.

Програмата на Ботев за зимната пауза: "Отборът се разпуска до 7 януари в почивка. В сряда ще се съберем целият отбор, ще им се каже в детайли какво да се прави през почивката, защото ако искаме да оцелеем, трябва да сме на 110% по-добре подготвени от другите отбори."

"Вече имаме четири нови попълнения, които сега мога да обявя - Румен Рангелов, Тихомир Найденов, Светли Валериев и Вилиан Димитров. Оттук нататък е много важно какво ще се случи, и ако продадем някой футболист, трябва да вземем толкова добър на негово място," коментира Тони Здравков.

Относно претенциите на Ботев за дузпа в два случая в срещата с Черно море, старши треньорът завърши: "И двете ситуации ги имаше като нарушения, съдията преценява, че едното е симулация, а другото неумишлена игра с ръка. Не мога да давам оценка."

Източник: Gong.bg


Още по темата: общо новини по темата: 9
11.12.2012
09.12.2012
07.12.2012
06.12.2012
06.12.2012
05.12.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: