Валентин Станчев: Не съм виждал "моряците“ толкова слаби

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:26 / 11.12.2012
922
Техническият директор на "Ботев" (Враца) Валентин Станчев бе неприятно изненадан от игровото поведение на "Черно море" по време на двубоя между двата отбора, спечелен от врачани с 1:0.

"Знаех, че нещата при варненци не вървят, което показваше и класирането. Но след това, което видях с очите си, мога да кажа, че никога не съм виждал "Черно море" да играе толкова слабо. Явно в клуба трябва да вземат мерки в паузата, ако искат напролет да тръгнат нагоре", заяви за "Народно дело" Станчев. Последният допълни, че над 100 души от Варна му се обадили, за да го поздравят за победата, и повечето от тях били загрижени заради незавидното състояние на варненския тим.

Що се отнася да "Ботев", Вальо е оптимист: "Още след шестия кръг, когато направихме промените в ръководството и спортно-техническия щаб, съм спокоен. Всички във Враца - играчи, шефове, фенове, ветерани и деятели, сме обединени и работим денонощно за каузата на клуба. Вярвам, че напролет ще имаме още повече поводи за радост."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).