Асфалт чака Левски във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:10 / 14.12.2012
1434
Стадион "Тича" е замръзнал и е като асфалт, разбра "7 дни спорт". Утре от 13 ч. на него Черно море приема Левски в среща реванш от турнира за Купата на България. Варненци и столичани са на нокти преди мача, тъй като вероятността от контузии е огромна, а мачът е последен за годината. В морската ни столица всички терени са твърди като камък. Именно поради тази причина се провали и тренировката на домакините вчера след обяд. Футболистите не излязоха на "Тича", тъй като го пазят за утрешния мач с Левски.

Тези на Шведския хотел и Младост пък също са замръзнали. Поради тази причина треньорът на Черно море Адалберт Зафиров вкара своите играчи в залата и проведе тренировка по баскетбол. Добрата новина за треньора е, че шината на Георги Китанов бе свалена и днес се очаква вратарят да направи първа пълноценна тренировка от последните две седмици. Ако състоянието му позволява, Жоро ще попадне в 18-те за двубоя със сините, но ще остане резерва. Еденилсон Бергонси и Ивелин Янев тренираха на облекчен режим и вчера, но се очаква бразилецът да бъде вдигнат на крака и да играе в събота.

На Герена Жоао Силва продължава да тренира на облекчен режим. Вчера той потича 20 минути и се прибра в съблекалнята. С него се готвеше Владимир Гаджев, който също е с болежки. Базил де Кар-вальо пък започна тренировка с топка. Днес Левски се готви преди обяд, а вечерта тимът пътува за Варна.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).