Дончо Атанасов: Отменен гол ни докара дотук

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:22 / 16.12.2012
1125
Левият халф на Черно море Дончо Атанасов изрази задоволство, че той и неговите съотборници са завършили неуспешната есен с победа. Марадончо обаче уточни, че не са играли толкова зле в домакинствата си за първенството.

- У дома винаги сме създавали положения, но просто нямахме никакъв късмет, за да ги отбележим. Всичко се обърна от мача със Славия (б.а. 0:0 в 3-ия кръг на "А" група), когато несправедливо беше отменен наш редовен гол. При положението с Димов мога да кажа, че аз нахлух на скорост и не видях къде съм, но ми казаха, че това си е било чиста дузпа. Важното е, че секунди по-късно все пак вкарахме и победихме. По традиция напролет играем по-силно и се надявам така да бъде и сега. Не съм притеснен за мястото ни в групата. Със сигурност ще запишем по-високо класиране през втория дял. Смешно е да се говори, че отбор като нашия може да е застрашен от изпадане. Това могат да го кажат само хора, които са далеч от футбола.

Източник: "7 дни спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).