Илиан: Какво желание искате да имат играчите - 4:0 си бил в първия мач

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:27 / 16.12.2012
1142
"На този терен трябва да поздравим и двата отбора, че се бориха коректно. Нямаше грубости. Определено игрището пречеше допълнително. Важното е, че продължаваме в следващата фаза, което беше целта. Не е приятно, че загубихме", каза след мача старши треньорът на Левски Илиан Илиев, цитиран от "Тема Спорт".

"Съдията го репликирах единствено при изгонването на Даниел Димов. За мен първо нямаше фаул, а той му даде и втори жълт картон. Окей за нарушението, така е преценил, но нямаше ситуация за изгонване. Оставаме без Дани в следващия мач. Ако искаше съдията Кабаков да ме изгони, трябваше да го направи по-рано, когато имах претенции за нарушението. След това започнах да му викам, че трябва да направим смяна, и той ме изгони. Специално за тази ситуация нямаше никаква причина да го прави", обясни своята гледна точка за инцидента наставникът на сините.

"Какво желание искате да имат играчите - 4:0 си бил в първия мач, на този терен няма какво да се играе. Действаха като Черно море. Трудно, стискаха зъби и се бореха. Не е нормално да се играе на такъв терен. Единственият, който трябва да се срамува от работата си на терена, е съдията. Аз също имам претенции. Още в 5-ата минута имаше дузпа за нас", каза още Илиев.

"Имаме набелязани хора за нови попълнения, но трябва по-внимателно да се работи. Имаме повече време и можем по-спокойно да изберем по-удачните нови футболисти. Принципно търсим нови хора в средата на терена. За Чаворски и Тонев мога да кажа, че като другите дадоха максимума. Имаше и други на терена, които не бяха играли от доста време. Момчетата дадоха максимума. Могат и още, но при тези условия мисля, че трябваше повече битка, отколкото футбол", завърши Илиан Илиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).