Мартин Камбуров спряган за Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:12 / 18.12.2012
1240
Едно от най-актуалните имена в зимния трансферен прозорец - Мартин Камбуров, може да се озове в "Черно море", вместо да подпише с ЦСКА. Гонзо ще опита да привлече своя съгражданин на "Тича" и ако това стане факт, Камбуров отново ще играе заедно с Георги Илиев. Както е известно, двамата са с огромна заслуга за първата и единствена титла на "Локомотив" (Пд) през 2004-та.

Вратарят Божидар Митрев съща е спряган за "Тича". През есента той тренираше с "Левски" без договор, но сега Гонзо може да възроди кариерата му във Варна. Шансовете при "моряците" да заиграе и Симеон Райков обаче засега са минимални. Левият халф не искал да бъде даван под наем, нито да се мести в "Черно море".

Като цяло Гонзо търси 5-6 попълнения за варненския тим - вратар, ляв и десен бек и двама външни халфове. По традиция това ще са свободни агенти, като има шанс сред тях да е поне един чужденец.

"По селекцията се работи. Има набелязани играчи, с които се преговаря, но към днешна дата няма нищо конкретно. Надявам се, че ще привлечем това, което ни трябва", заяви Гонзо малко след като подписа договора си на "Тича" вчера на обяд.

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).