Гонзо договори първо ново попълнение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:46 / 24.12.2012
1993
Ръководството на Черно море стигна до споразумение с дясното крило Даниел Младенов. Футболистът прие условията на моряците и може да се смята за ново попълнение на "Тича", информира Арена Варна.

За неговото привличане настояваше новият треньор Георги Иванов. Даниел трябва да засили конкуренцията по десния фланг, където в момента в отбора разполагат само с младежкия национал Илиян Капитанов.

Договорът ще бъде официално подписан след празниците. Младенов ще се обвърже с Черно море за година и половина, до лятото на 2014 г. Фланговият футболист е свободен агент, след като разтрогна по взаимно съгласие контракта си с Черноморец.

Той бе желан от моряците още през лятото, но избра да отиде при Димитър Димитров-Херо. В Бургас обаче, не успя да се наложи и записа само 6 мача, в които не се разписа.

Младенов е роден на 25 май 1987 г. Кариерата му премина през Велбъжд Кюстендил, Марек Дупница и Пирин Благоевград, преди да подпише с Левски през лятото на 2010 г. Започна силно при сините, но след първия сезон постепенно загуби титулярно място.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).