Херо хвали Гонзо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:47 / 24.12.2012
1061
Според Димитър Димитров-Херо Георги Иванов е треньор с бъдеще.

"Той е млад, амбициозен, чувства играта. Нищо чудно Черно море да се окаже първият тим, в който Гонзо ще успее като треньор. Това, че два-три пъти не постигна нищо с Левски, не означава, че не става за тази работа. В тези случаи водеше "сините" в трудни моменти, а и му липсваше опит, който идва с годините", заяви за "Народно дело" Херо.

Последният уточни, че Гонзо му е слабост още от 2000 г., когато Левски направи дубъл, вдигайки титлата и купата. Тогава Херо бе треньор, а Иванов - централен нападател. "Това изобщо бе най-силният сезон на Гонзо като футболист. Сега му пожелавам да постигне повече в треньорската професия", допълни Херо.

Запитан дали Даниел Младенов би паснал на "моряците", специалистът бе лаконичен: "Нямам идея дали варненци ще го привлекат. Съжалявам само, че при нас дойде неподготвен през лятото и след това не бе полезен на тима. След като бе изостанал физически, така и не се превърна в основен играч, а наскоро го освободихме, защото има проблеми със семейството си и желанието му беше да е близо до съпругата си в Кюстендил."

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).