Куп контузени на "Тича", клубът пусна жалбата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:27 / 10.03.2008
1321
Със сериозни кадрови проблеми започна седмицата във варненския футболен клуб Черно море. Освен трайно контузените Михаил Лазаров и Петър Костадинов, с проблеми са още седем футболисти. Атанас Пашкулев е разтегнал мускул по време на тренировка, а Кирил Джоров и Мирослав Манолов са наритани от футболисти на Локомотив (Сф). Масена Моке продължава да страда от болки в кръста, поради които пропусна срещата с "железничарите", загубена с 3:4. Нападателят Тодор Колев все още е с разтежение, както и Кристиян Спречакович, а вратарят Ивайло Маринов се възстановява от контузия в кръста. Утре ще стане ясно кой от всичките с травми ще може да играе срещу Пирин (Благоевград) в четвъртфинал от турнира за Купата на България в сряда на стадион "Тича" във Варна.
Днес "моряците" депозираха в Българския футболен съюз жалбата срещу съдията Ахмед Ахмед, който ги поряза в двубоя с Локомотив. Основните претенции на варненци са свързани с това, че дузпата е пресилена, че Георги Марков е бил на два пъти за червен картон и, че при третия гол на "железничарите" не е имало фаул.

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).