"Моряците“ предлагат договори на трима

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:40 / 08.01.2013
1332
Първи професионални договори ще предложи "Черно море" на своите таланти Бекир Расим, Атанас Илиев и Георги Радев. Тримата навършиха 18 години в края на миналата година и твърдо влизат в плановете на Георги Иванов-Гонзо. Последният ще им даде шанс в контролите и ако го убедят, че ще са полезни, ще се появяват на терена напролет. Засега с по-големи шансове да влизат често в игра са Расим, който направи впечатляващо включване в реванша срещу "Левски" за купата, и Илиев.

Разбра се още, че завръщането на Виктор Митев на "Тича" не зависи от трансфера на Симеон Райков. Митев, който изкара есента под наем в Каварна, започва зимна подготовка с "моряците" утре в 11 часа. Гонзо искал да го огледа в тренировките и първите контроли, преди да вземе крайно решение за него. 

"Гонзо добре знае какво означава юношите да воюват за каузата на родния си клуб и няма да се лиши от нито един перспективен играч, който дава гаранции, че ще върши работа", заявиха от "Тича".

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).