Спартак започва с петима нови

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:00 / 14.01.2013
1388
Пет нови футболисти ще започнат днес подготовка със Спартак Варна. Соколите се събират 8 14:00 часа на клубния стадион. Сигурните попълнения са халфовете Игнат Дамянов от Добруджа и Драгомир Казаков, играл за последно в ЮАР. Те вече имат договори с клуба. 

"Ще дойдат още 3 млади момчета от региона, които ще бъдат на проби", разкри треньорът Иван Найденов. Варненци ще се готвят изцяло в домашна обстановка до старта на пролетния полусезон в Б група.

Договорени са контроли със Светкавица, Несебър и Черноморец Бургас. През февруари отборът ще участва и на традиционния турнир Албена къп. "Групата на първата тренировка ще бъде от 22-23 футболисти. Няколко от тях ще бъдат юноши, които ще изкарат подготовката с нас", каза още Найденов, цитиран от "Тема Спорт".

Не е изключено през следващите седмици да бъдат привлечени още един-двама играчи с опит в А група. Изчаква се те да станат свободни агенти на предстоящите арбитражи. До този момент соколите бяха напуснати от седем футболисти, сред които и титулярите от есента Стоян Георгиев, Мартин Димов, Беадир Беадиров и Ерхан Мехмед.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).