Марин Петров спира с футбола

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:05 / 14.01.2013
1786
Полузащитникът Марин Петров взе решение да се откаже от футбола. Това обяви самият футболист пред "Народно дело".

Варненецът е на 35 години. Той обмисляше да изиграе пролетния полусезон в родния си клуб "Спартак 1918" и да окачи бутонките през лятото, но в крайна сметка реши да спре сега. За последно халфът носеше екипа на "Локомотив" (Пд), а в кариерата си е ритал още за "Литекс", "Черно море", "Нафтекс", "Своге", "Черноморец" и гръцките "Етникос", "Калитея" и "Фостирас".

Марин няма да се отдалечава от футбола, като ще заеме пост при синьо-белите. Днес той ще проведе разговор със спортния директор на варненци Живко Великов. Двамата ще обсъдят на каква позиция ще бъде назначен Петров. Почти сигурно е, че той ще започне работа в детско-юношеската школа, тъй като съвсем скоро ще запише курс за треньорски лиценз "Б".

Днес в 14 ч. "Спартак 1918" се събира за първа тренировка през зимата. Иван Найденов сподели пред "Народно дело", че очаква около 22-ма - 23-ма футболисти. От тях максимум петима ще бъдат новите. Сред тези, които за първи път ще облекат екипа на варненци, са Игнат Дамянов и синът на легендата на клуба Пламен Казаков - Драгомир. Другите двама-трима играчи ще бъдат от региона и ще останат на проби.

Зимната подготовка на "Спартак 1918" ще премине изцяло в домашна обстановка. Варненци ще участват на турнира "Албена къп" през февруари. До няколко дни ще има яснота кои други отбори ще се пуснат в надпреварата. Има вариант мачовете от турнира да се играят на "Спортпалас".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).