ПСВ пробва Георги Китанов в още една контрола

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:00 / 14.01.2013
1541
Младият български вратар Георги Китанов ще пази утре в още една контролна среща за втория отбор на ПСВ Айндховен. 17-годишният играч на Черно море ще застане под рамката в проверката срещу отбора на Ден Бош, която ще се играе отново на базата на холандския гранд в Ердганг и започва в 13:00 часа.

Китанов беше на вратата в събота за едно полувреме в контрола срещу Го Ахед Ийгълс, отбор от втора дивизия. Срещата приключи 4:4, но съставът на домакините от ПСВ-2 беше пълен с момчета на проби. Старши треньор на втората формация на филипсите е бившият холандски национал Филип Коку, който е и помощник на Дик Адвокаат в първия тим.

Най-силно Китанов се представил в петък по време на специализирана тренировка за неговия пост, проведена от треньора на вратарите на първия тим Антон Шойтейнс. Българинът показал отлична реакция от близко разстояние, но му било обърнато да работи върху играта си с левия крак.

Китанов е в ПСВ Айндховен заедно с адвокат Михаил Статев, а пробите му бяха осигурени от мениджърската компания Скаутинг тийм, чиято регистрация е в Амстердам.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).