Иван Динов влиза в Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:36 / 21.01.2013
1503
С нов финансов благодетел ще се сдобие до дни Спартак Варна. Почти сигурно издръжката на соколите ще бъде поета от Иван Динов, който изостави Спартак Плевен след инцидентите, разиграли се на първата тренировка на тима в четвъртък. В събота Динов е провел среща с ръководството на соколите, на която е изявил желание да помага финансово. На този етап все още не е ясно под каква форма той ще влезе в клуба - дали като собственик или като спонсор. 

Очаква се това да бъде обявено до ден-два. Със сигурност идването на Динов ще означава нова, по-мащабна зимна селекция. Отборът ще бъде изцяло финансово обезпечен и единствената цел пред него ще бъде промоция в А група. 

Евентуално завръщане в елита е твърде вероятно предвид предполагаемото разпадане на Спартак Плевен, който бе основен конкурент досега. На този етап все още не е обсъждан въпросът дали Иван Найденов ще остане старши треньор на соколите, или Динов ще дойде с Иван Маринов-Маслара.


Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).