Стоян Георгиев пред завръщане във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:51 / 21.01.2013
1444
Универсалният футболист Стоян Георгиев е пред завръщане в "Спартак 1918". Както е известно, той си тръгна, за да премине в Плевен, но там гръмна голям скандал, след като местни бабаити провалиха старта на зимната подготовка. Причината е, че не са съгласни със смяната на треньора Бислимов и настояват в състава да играят само плевенчани.

"След като стана този панаир на първото занимание, аз запалих колата и се прибрах в София. Повече в Плевен няма да се върна, но договор с клуба не съм подписал. Свободен съм да решавам бъдещето си и до 2-3 дни ще съм наясно с него", заяви за "Народно дело" Стоян. Последният е желан отново при спартаклии от Варна от Иван Найденов и ако се стигне до сделка, Стоян ще направи първа тренировка с тима до четвъртък.

Собственикът на "Спартак" (Плевен) Иван Динов пък отрече, че отново ще налива пари в "Спартак 1918" и ще му съдейства за спонсорски договор с банка. "Във Варна минаха първите ми години като президент и винаги ще помня с добро "Спартак". Но на този етап няма как да се обвържа с него. Имам да оправям доста неща документално по раздялата ми с Плевен, а при тази помия, която се изля върху мен, не смятам повече да се занимавам с футбол", каза за "Народно дело" Динов, който ще подари акциите в клуба на плевенския кмет.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).